118 δερμάτινα αυγά χελώνας βρέθηκαν στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Συνολικά, 118 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τα αυγά από έναν ντόπιο κάτοικο στο Khao Pilai στην υποπεριφέρεια Kokkloi, στην περιοχή Takua Thung. Ίχνη θαλάσσιων χελωνών βρέθηκαν στην παραλία Bang Khwan χθες (17 Νοεμβρίουth).

Αξιωματικοί του DMCR έφτασαν στην παραλία. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά σκάβοντας την άμμο βάθους 78 εκατοστών πριν ανακαλύψουμε τα αυγά της δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας. Συνολικά βρέθηκαν 118 αυγά. Τα 106 από αυτά είναι γόνιμα ωάρια.

Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες. Πιστεύεται ότι τα μωρά της θαλάσσιας χελώνας θα εκκολαφθούν εντός 60 ημερών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.