Ενημέρωση: Ζευγάρι Γερμανών που υπερβαίνουν την παραμονή συνελήφθη στην Πατάγια και αντιστάθηκαν στη σύλληψη κατηγορούνται για κλοπή οχήματος στο Πουκέτ και μεταφορά του στη Μαλαισία

Wichit -

Ένα ζευγάρι Γερμανών κατηγορήθηκε στο παρελθόν για αντίσταση στη σύλληψη σε ένα δραματικό περιστατικό στην Πατάγια κατηγορήθηκαν για παράνομη κλοπή και πώληση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που βρέθηκε στη Μαλαισία.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι στις 2 Νοεμβρίουnd, 2022 Η κα Petcharat Mankong, 22 ετών, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του κλεμμένου αυτοκινήτου, υπέβαλε μια ενημερωμένη αναφορά στην αστυνομία σχετικά με το όχημα, αφού έμαθε ότι οι ύποπτοι συνελήφθησαν πρόσφατα στην Πατάγια για παραμονή.

Από τον Φεβρουάριο του 5th, η κυρία Julia Poppelbaum, 34, Γερμανίδα υπήκοος, νοίκιασε το SUV του Petcharat για ένα μήνα για 32,000 μπατ. Πλήρωσε προκαταβολή 14,000 μπατ πριν πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Αναμενόταν να πληρώσει τα υπόλοιπα 18,000 μπατ αργότερα και στη συνέχεια να επιστρέψει το όχημα.

Τον Φεβρουάριο του 12th Η κ. Petcharat έλαβε ένα τηλεφώνημα από το γραφείο του Συμβουλίου Ελέγχου Ναρκωτικών ότι το αυτοκίνητό της (οι αστυνομικοί έλεγξαν τις πινακίδες για να βρουν τον πραγματικό ιδιοκτήτη) πέρασε από ένα σημείο ελέγχου ναρκωτικών στη Μαλαισία. Οι αρχές είχαν υποψίες ότι το αυτοκίνητο μπορεί να είχε εμπλακεί σε παράνομο δίκτυο ναρκωτικών και ήθελαν να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης.

Η κα Petcharat έλεγξε το σήμα GPS του αυτοκινήτου που έδειξε ότι το αυτοκίνητο ήταν στη Μαλαισία. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κυρία Τζούλια αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Petcharat υπέβαλε αναφορά στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες πριν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης πολλούς μήνες αργότερα, στις 14 Νοεμβρίουth για την κυρία Julia Poppelbaum και τον φίλο της κ. Thomas Veit, 47 ετών, Γερμανίδα υπήκοο, για την κατηγορία της κλοπής.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι το ζευγάρι είχε επιστρέψει στην Ταϊλάνδη και είχε παραμείνει και περίμενε να απελαθεί. Τώρα θα κατηγορηθούν για την κλοπή του οχήματος και θα αντιμετωπίσουν αυτές τις κατηγορίες πριν απελαθούν.

Αυτό ήταν το ίδιο ζευγάρι που ενεπλάκη πρόσφατα σε μια δραματική σύλληψη στην Πατάγια για παραμονή, σημειώνει η TPN Media, την οποία μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο και το άρθρο κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.