Τρεις διευθυντές εστιατορίου στο Καρόν συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν προστατευμένα παπαγαλόψαρα

Karon -

Τρεις υπεύθυνοι εστιατορίου στο Καρόν συνελήφθησαν για παράνομη πώληση παπαγάλων ψαριών.

Χθες (16 Νοεμβρίουth) το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) επιθεώρησε πολλά εστιατόρια στο Karon.

Οι αξιωματικοί του DMCR είπαν στο Phuket Express ότι τρία εστιατόρια βρέθηκαν να πουλούν εννέα, πέντε και δύο παπαγαλόψαρα που ήταν μικρότερα από 50 εκατοστά.

Αυτοί οι τρεις διευθυντές οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών. Κατηγορούνται για κατοχή προστατευόμενων ψαριών στην τρίτη λίστα του υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος (MNRE).

Τα παπαγαλάκια προστατεύονται στην προστατευόμενη περιοχή του θαλάσσιου περιβάλλοντος του Πουκέτ σε μια ανακοίνωση 2560 (2017) και ένα πρόσθετο άρθρο στο 2563 (2020).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.