56χρονος άνδρας στο Πουκέτ κέρδισε το πρώτο βραβείο στην ταϊλανδέζικη λοταρία, 12 εκατομμύρια μπατ συνολικά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αστυνομία Thalang

Πουκέτ -

Ένας 56χρονος άνδρας που ζει στο Πουκέτ κέρδισε το πρώτο βραβείο στην εθνική λαχειοφόρο αγορά της Ταϊλάνδης, λαμβάνοντας έπαθλο 12 εκατομμυρίων μπατ.

Η λαχειοφόρος αγορά της Ταϊλάνδης ανακοινώνεται δύο φορές κάθε μήνα (την 1η και 16η κάθε μήνα). Ένα σετ της λαχειοφόρου αγοράς του πρώτου βραβείου αξίζει 6 εκατομμύρια μπατ.

Ο κ. Srinuan, 56 ετών, που ζει στο Thalang, πήγε χθες (16 Νοεμβρίου) στο αστυνομικό τμήμα Thalang με τα δύο σετ λαχνών του με τους αριθμούς 121789.

Ο κ. Srinuan είπε στην αστυνομία ότι αγόρασε τα λαχεία σε ένα κατάστημα λαχείων απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Thalang τρεις ημέρες πριν. Χαίρεται πολύ για την καλή του τύχη.

Δεν είπε αμέσως σε τι θα ξοδέψει τα κέρδη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.