Δύο υπάλληλοι του χώρου ψυχαγωγίας από περισσότερους από εκατό στην Πατόνγκ βρέθηκαν θετικοί στην καταστολή ναρκωτικών

Πατόνγκ –

Μόνο δύο υπάλληλοι από περισσότερους από εκατό σε χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά σε μια καταστολή.

Μια ομάδα αξιωματούχων από τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu χθες το βράδυ (15 Νοεμβρίουth) διεξήγαγε τεστ ναρκωτικών ούρων σε χώρους ψυχαγωγίας σε υπαλλήλους που εργάζονταν στην Πατόνγκ χωρίς καμία ειδοποίηση εκ των προτέρων.

Ο κ. Pipop Sudkhao, ο διοικητικός διευθυντής του Kathu, είπε στο Phuket Express, «Αυτό είναι μέρος μιας καμπάνιας χώρου ψυχαγωγίας που ονομάζουμε «X-Ray» για να καταστείλει τη χρήση και τις πωλήσεις παράνομων ναρκωτικών».

«Στο προσωπικό από χώρους διασκέδασης στην Bangla Road υποβλήθηκαν σε τεστ ούρων για ναρκωτικά, συνολικά 117 υπάλληλοι (62 άνδρες και 55 γυναίκες). Μόνο δύο άνδρες βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά». δήλωσε ο κ. Πίποπ.

Ο κ. Pipop πρόσθεσε ότι αυτά τα δύο μέλη του προσωπικού συμφώνησαν να λάβουν θεραπεία ναρκωτικών και απεξάρτηση. Εν τω μεταξύ, η καταστολή συνεχίστηκε.

Τα ακριβή φάρμακα που εξετάστηκαν και τι ήταν θετικό δεν αποκαλύφθηκαν στο Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.