Το Πουκέτ υποδέχεται νέα απευθείας πτήση από το Ομάν

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ υποδέχθηκε μια νέα απευθείας πτήση από το Ομάν.

Χθες, (15 Νοεμβρίου), στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnupharp Rodkwan Yodrabam και το προσωπικό υποδέχτηκαν τουρίστες από τις αεροπορικές εταιρείες της Oman Air. Αυτή είναι μια νέα απευθείας πτήση από το Μουσκάτ (πρωτεύουσα του Ομάν) προς το Πουκέτ.

Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 162 επιβάτες που έφτασαν στον διεθνή τερματικό σταθμό. Έλαβαν αναμνηστικά HKT από το αεροδρόμιο.

Καλώς ήρθατε στο Πουκέτ από το Phuket Express!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.