Γάλλος αγνοούμενος στο Surat Thani

ΦΩΤΟ: MGR Online

Surat Thani -

Ένας Γάλλος εξαφανίστηκε από θέρετρο στο Σουράτ Τανί.

Χθες (15 Νοεμβρίουth) ένας ιδιοκτήτης θέρετρου πήγε στο αστυνομικό τμήμα Phanom στην περιοχή Phanom. Είπε στην αστυνομία ότι στις 11 Νοεμβρίουth, ο κ. Gollino Cyrit Tizzlano, Γάλλος υπήκοος, ηλικίας περίπου 30 ετών, έκανε check in στο θέρετρο Khao Sok Holiday Inn που βρίσκεται στην υποπεριφέρεια Khao Sok. Θα πήγαινε στο ταμείο στις 14 Νοεμβρίουth. Ρώτησε τον ιδιοκτήτη του θέρετρου για τα τουριστικά αξιοθέατα, αλλά αρνήθηκε να αγοράσει ένα τουριστικό πακέτο από το θέρετρο.

Τον Νοέμβριο του 12th στις 10:00 π.μ. ο κ. Tizzlano είχε πρωινό στο θέρετρο. Μίλησε με τον ιδιοκτήτη του θέρετρου για να πάει μια βόλτα σε ένα κοντινό δάσος. Δεν εθεάθη από και στις 14 Νοεμβρίουth δεν είχε κάνει check out. Τα υπάρχοντά του και η ταυτότητά του βρίσκονται ακόμα στο δωμάτιό του και πήρε το κινητό του μόνο όταν έφυγε από το θέρετρο.

Ξεκίνησε έρευνα από τον Αρχηγό της Περιφέρειας Pha Nom και αρμόδιους αξιωματικούς.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.