ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αυτοκίνητα θα επιτρέπονται στη λωρίδα Kathu προς Patong τις επόμενες τρεις ημέρες

Πουκέτ -

Τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν thλωρίδα e Kathu προς Patong ξανά τις επόμενες τρεις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill και στις δύο λωρίδες.

Τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται να περνούν στον λόφο Patong που έχει καταρρεύσει στη λωρίδα Kathu προς Patong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Χθες (14 Νοεμβρίουth) Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Πιτσέ Παναπόνγκ επιθεώρησε τις εργασίες επισκευής στον λόφο Πατόνγκ που κατέρρευσε. Ο αντικυβερνήτης Pichet είπε στο Phuket Express:

«Η λωρίδα Kathu προς Patong αναμένεται να είναι έτοιμη για χρήση ξανά τις επόμενες τρεις ημέρες. Ωστόσο, εάν υπάρχει περισσότερη βροχή, οι εργασίες επισκευής θα επιβραδυνθούν. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ο δρόμος είναι ασφαλής προτού ανοίξουμε ξανά τη λωρίδα».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.