Σουηδός άνδρας και κόρη δραπετεύουν από το φλεγόμενο όχημα στο Πουκέτ

Rawai -

Ένας Σουηδός οδηγός και η κόρη του επέζησαν μετά από διαρροή βενζίνης πριν πάρει φωτιά το αυτοκίνητό του στο Rawai του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα χθες (14 Νοεμβρίουth). Ο Σουηδός οδηγούσε στην Wiset Road με κατεύθυνση προς το Rawai και βενζίνη έτρεχε από το αυτοκίνητο πριν το όχημα αρχίσει να πάρει φωτιά.

Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο στο ταχυδρομείο Rawai και χτύπησε σε τοίχο. Το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες και χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να σβήσουν τη φωτιά. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη σημαντικές ζημιές.

Ο οδηγός αναγνωρίστηκε από την αστυνομία του Chalong ως ο κ. Hans-Ola Persson, 57 ετών, Σουηδός υπήκοος. Ξέφυγε από το αυτοκίνητο με τη μικρή του κόρη και δεν τραυματίστηκαν.

Ωστόσο, δύο άγνωστα άτομα τραυματίστηκαν σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στον δρόμο Wiset, όπως φαίνεται παρακάτω, όπου η βενζίνη διέρρευσε καθώς ο δρόμος ήταν ολισθηρός. Δεν ήταν σαφές εάν η αστυνομία του Chalong θα ασκούσε νομικές κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.