Ο ύποπτος συνελήφθη με 107 χάπια μεθαμφεταμίνης στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ

Thalang -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 107 χάπια μεθαμφεταμίνης στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ στο Thalang.

Η αστυνομία Tha Chatchai είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Pongpan, 36 ετών στο Checkpoint Phuket (The Tha Chatchai Checkpoint) στην υποπεριοχή Mai Khao νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν ανώνυμο πολίτη ότι ο ύποπτος που μετέφερε παράνομα ναρκωτικά έμπαινε στο Πουκέτ με όχημα μέσω του σημείου ελέγχου του Πουκέτ.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ύποπτο όχημα πριν από την έρευνα. Από το Pongpan κατασχέθηκαν 107 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Tha Chat Chai για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.