Η Patong θα πραγματοποιήσει εκδήλωση «PHUKET TASTIVAL Seafood and Gastronomy: Dive Thru Seafood»

Πατόνγκ –

Η εκδήλωση «PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood» θα πραγματοποιηθεί στην Patong από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2022.

Ο δήμος Patong είπε στο Phuket Express ότι το «PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood» θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Patong κοντά στο Dolphin Public Park (Loma Park) από τις 11:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. από τις 17 Νοεμβρίου έως τις Νοεμβρίου. 21η, 2022.

Στην εκδήλωση θα σερβίρονται φρέσκα θαλασσινά με έναν ακραίο διαγωνισμό καταδύσεων «Go Green Active» και δραστηριότητες καταδύσεων διατήρησης μαζί με ωραία τραγούδια στην παραλία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.