Ρύθμιση σημείων ελέγχου Bangla Road για την πρόληψη των ναρκωτικών και του εγκλήματος

Πατόνγκ –

Η αστυνομία της Πατόνγκ δημιούργησε σημεία ελέγχου και στις δύο άκρες της οδού Bangla για την πρόληψη παράνομων ναρκωτικών και εγκλημάτων.

Η αστυνομία της Patong είπε στην Police Express ότι χθες (14 Νοεμβρίουth) έστησαν δύο σημεία ελέγχου και στις δύο άκρες στην είσοδο και την έξοδο προς Bangla Road από τις 8:00 έως τις 10:00

Η αστυνομία έλεγξε κάθε άτομο που μπήκε και έβγαινε στον δρόμο Bangla. Η έρευνα στόχος ήταν για μαχαίρια, όπλα και άλλα όπλα, παράνομα ναρκωτικά, καταζητούμενους υπόπτους και για την ασφάλεια των τουριστών.

Δεν ήταν σαφές εάν οι τουρίστες είχαν ελέγξει το διαβατήριό τους ή την ταυτότητά τους, εάν ήσασταν εκεί, ενημερώστε μας στα σχόλια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.