Η Ταϊλάνδη επιβεβαίωσε ότι τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται κατά 12.8%, αναφέρουν αξιωματούχοι Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Ταϊλάνδη -

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στην Ταϊλάνδη έχουν αυξηθεί κατά 12.8%, αναφέρουν αξιωματούχοι Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων, γιατρός Tares Krassanairawiwong, δήλωσε χθες (13 Νοεμβρίου) ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 έχει αυξηθεί κατά 12.8 τοις εκατό από τις 6 Νοεμβρίουth στο Νοέμβριο 12th. Περισσότεροι ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία σε όλη την Ταϊλάνδη.

Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στην Μπανγκόκ και στις κοντινές επαρχίες καθώς και στις τουριστικές επαρχίες, ειδικά στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης. Και οι δύο είναι Ταϊλανδοί και ξένοι που συμμετείχαν σε χώρους όπου υπήρχε συνωστισμός.

Στο μεταξύ, οι μοιραίες αριθμοί από τον Covid-19 είναι σταθεροί. Ωστόσο, οι περισσότεροι θάνατοι εντοπίστηκαν σε μη εμβολιασμένα άτομα και σε εμβολιασμένα άτομα χωρίς αναμνηστικό, είπε ο Δρ Tares. Ο γιατρός Tares συμβουλεύει τους μη εμβολιασμένους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι και να αποφεύγουν φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Οι αξιωματούχοι συνέστησαν επίσης τη χρήση μάσκας και είπαν ότι πολλοί άνθρωποι, ειδικά νέοι και τουρίστες, δεν φορούσαν μάσκες, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αύξησε τον κίνδυνο για τον Covid.

Ωστόσο, δεν υπάρχει εντολή μάσκας στην Ταϊλάνδη επί του παρόντος και δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για περαιτέρω περιορισμούς, με έμφαση στο κοινό να προστατεύει την ατομική του υγεία και να λαμβάνει τις δικές του προφυλάξεις με βάση το προσωπικό επίπεδο κινδύνου και την ευαλωτότητά του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/