Η πρόταση για παράταση του ωραρίου κλεισίματος του νυχτερινού κέντρου στις 4 π.μ. επαναπρογραμματίστηκε στα τέλη Νοεμβρίου για εξέταση από το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Η πρόταση για παράταση του νόμιμου ωραρίου κλεισίματος των χώρων νυχτερινής διασκέδασης σε τουριστικές περιοχές από τις 2:4 στις XNUMX:XNUMX έχει προγραμματιστεί εκ νέου για εξέταση από το υπουργικό συμβούλιο, καθώς περισσότερες περιοχές έχουν ζητήσει την παράταση, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού Pipat Ratchakitprakarn.

Ο υπουργός είπε ότι η πρόταση, η οποία αρχικά υποτίθεται ότι θα εξεταζόταν από το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο, 15 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε για τις 29 Νοεμβρίου επειδή περισσότερες περιοχές όπως οι επαρχίες Songkhla και Kanchanaburi θέλουν επίσης τη νόμιμη παράταση του ωραρίου κλεισίματος.

Οι οκτώ αρχικές πιλοτικές περιοχές περιλαμβάνουν το Phuket, το Krabi, το Phang Nga, το Samui, την Pattaya, το Hua Hin, το Chiang Mai και την Bangkok. Ο υπουργός Πιπάτ δήλωσε ότι πρέπει να εξετάσει αργότερα και τους τομείς που ζήτησαν την παράταση, επομένως η πρόταση δεν θα μπει στη συζήτηση του Υπουργικού Συμβουλίου τουλάχιστον μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

«Πολλές περιοχές πληρούν τα κριτήρια για να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 4 το πρωί. Πιστεύω ότι αυτές οι περιοχές θέλουν επίσης να παραταθεί το νόμιμο ωράριο κλεισίματός τους», είπε ο Πιπάτ, «Ωστόσο, το υπουργείο και το Υπουργικό Συμβούλιο χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν, ώστε να μην αφήσουμε καμία περιοχή πίσω».

Ο επαναπρογραμματισμός δεν οφείλεται στις επικρίσεις των χρηστών του Διαδικτύου ούτε α διαμαρτυρία από τα θύματα της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης, επιβεβαίωσε ο υπουργός. Πρόσθεσε ότι με την παράταση του νόμιμου χρόνου κλεισίματος των νυχτερινών κέντρων μόνο κατά 3-4 ώρες, η οικονομία στις περιοχές θα βελτιωθεί πάνω από 30-40%.

Το TPN media σημειώνει ότι καθώς εξετάζεται η καθυστέρηση στις επεκτάσεις, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την προβολή του παγκοσμίου κυπέλλου για τα τελευταία παιχνίδια, ήδη κινδυνεύει λόγω διαφωνιών για τα δικαιώματα μετάδοσης μεταξύ αρμόδιων φορέων όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/