Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα: Γερμανός και Νεοζηλανδός συλλαμβάνεται με όπλο, σφαίρες και χειροβομβίδες και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας 63χρονος ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία συνελήφθη στο Πουκέτ με 26 όπλα, 11 χειροβομβίδες και πολλές σφαίρες.Προηγουμένως εργαζόταν νόμιμα ως μηχανικός σε φορτηγίδες γεώτρησης στη θάλασσα στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης. Έμεινε νόμιμα στην Ταϊλάνδη με βίζα συνταξιοδότησης μέχρι τον Νοέμβριο του 2022 και δεν είχε συμπεριληφθεί σε καμία μαύρη λίστα ή λίστα παρακολούθησης και κανένα προηγούμενο νομικό ζήτημα στην Ταϊλάνδη.
  2. Τοπικές οργανώσεις του Πουκέτ πραγματοποίησαν το φεστιβάλ Loy Krathong με πολλούς ανθρώπους να συμμετέχουν στα φεστιβάλ.

Οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε πλωτές οδούς για να επιπλέουν το Krathong τους με το φως των κεριών για να διώξουν κάθε αρνητικότητα και κακοτυχία στο Krathong τους καθώς και για να ζητήσουν συγγνώμη από τη Θεά του Νερού για τη διαρροή απορριμμάτων κατά τη διάρκεια του έτους.

3. Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του εγκαταλειμμένου κτιρίου στην οδό Bypass του Πουκέτ. Η λωρίδα του Bypass Road έχει πλέον ανοίξει.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ αναφέρει στις 12:30 μ.μ. της 9ης Νοεμβρίου ότι η λωρίδα της οδού Bypass με βόρεια κατεύθυνση είναι πλέον ανοιχτή στην κυκλοφορία κανονικά.

4. Οι Ρώσοι τουρίστες έχουν φτάσει στην κορυφή των επισκεπτών του Πουκέτ τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Το Phuket Immigration στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ανέφερε τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία αφίξεων από την 1η Νοεμβρίουst στο Νοέμβριο 10th, 2022 που προηγούνται οι Ρώσοι υπήκοοι με 18,370 επισκέψειςrs.

5. Ένας Γερμανός που υπερέβαινε τη διαμονή του και μια Ταϊλανδή συνελήφθησαν με όπλο, σφαίρες, μέρη όπλων, πυρίτιδα και ναρκωτικά σε ένα σπίτι στην Πατόνγκ.

Ο κ. Ματέας και η κυρία Ρατ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικά και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1. Ο κ. Ματέας αντιμετωπίζει πρόσθετες επιβαρύνσεις για υπέρβαση της διαμονής.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.