Η Ταϊλάνδη επαινείται από τον ΠΟΥ ως πρωταθλήτρια στον χειρισμό της πανδημίας Covid-19

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 από τον Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesu, Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Ο Δρ. Τέντρος είπε πρόσφατα στην επιστολή του προς τον υπουργό Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης, Anutin Charnvirakul, ότι ευχαριστεί τον Anutin για την «Πρωταθλητισμό της Παγκόσμιας Επιθεώρησης Υγείας και Ετοιμότητας (UHPR).»

Επιπλέον, ο Δρ. Tedros ενημέρωσε τον Anutin ότι η Ταϊλάνδη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως μία από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως και η πρώτη χώρα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας που πιλοτάρει την πρωτοβουλία UHPR για έκτακτες ανάγκες δημόσιας υγείας και τον χειρισμό της κρίσης COVID-19 .

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ ανέφερε πολλά από τα κρίσιμα περιουσιακά στοιχεία της Ταϊλάνδης που βοήθησαν και προστάτευαν σε μεγάλο βαθμό τον πληθυσμό και τους κατοίκους της κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Αυτά τα πλεονεκτήματα περιελάμβαναν την προώθηση ισχυρού πολυτομεακού συντονισμού, την ύπαρξη ενός αποτελεσματικού συστήματος δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης υγείας με αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό και καινοτόμες προσεγγίσεις για την προώθηση της υγείας.

DR. Ο Tedros αναγνώρισε επίσης την Ταϊλάνδη ως κατευθυντήριο πρότυπο για τα μέλη του ΠΟΥ που πρέπει να ακολουθήσουν κατά την προετοιμασία για αναδυόμενες ασθένειες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.