ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρεις οδηγοί του Πουκέτ επιβλήθηκαν πρόστιμο μετά από αγώνα που προβλήθηκε σε viral βίντεο

Πουκέτ -

Τρεις οδηγοί φορτηγών επιβλήθηκαν πρόστιμο 2,000 μπατ ο καθένας, αφού ένα βίντεο από τους αγώνες των φορτηγών τους έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Τροχαία του Πουκέτ αναζητά αρκετούς άγνωστους οδηγούς φορτηγών, αφού ένα βίντεο με πολλά φορτηγά που αγωνίζονται σε δρόμο στο Πουκέτ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit είπε στο Phuket Express ότι χθες (11 Νοεμβρίουth) τρεις οδηγοί φορτηγών παρουσιάστηκαν στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ.

Οι τρεις άγνωστοι άνδρες είπαν ότι ήταν οι οδηγοί στο viral βίντεο. Οδήγησαν πολύ γρήγορα με δυνατούς θορύβους όπως φαίνεται στο βίντεο κλιπ, παραβιάζοντας τους μηχανισμούς θορύβου και τα όρια ταχύτητας, καθώς και διαταράσσοντας την ηρεμία, σύμφωνα με τον Sarawut.

Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση έντονου θορύβου χωρίς λόγο, αλόγιστη οδήγηση και παράνομη τροποποίηση οχημάτων. Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ ο καθένας, αλλά καθώς συνεργάζονταν με την αστυνομία και παραδόθηκαν οι ίδιοι, η ταυτότητά τους αποκρύφθηκε από τον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.