ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν επιτρέπεται η διέλευση αυτοκινήτων από τη λωρίδα Kathu προς Patong

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται να περνούν στον λόφο Patong που έχει καταρρεύσει στη λωρίδα Kathu προς Patong.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Τα αυτοκίνητα αφέθηκαν να περάσουν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill και στις δύο λωρίδες.

Συνιστάται στους χρήστες του δρόμου να αποφεύγουν τη χρήση του Patong Hill Road κατά τις ώρες αιχμής.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμος Patong ανακοίνωσε στις 10:50 χθες το βράδυ (11 Νοεμβρίου) ότι λόγω των εργασιών επισκευής στον λόφο Patong που κατέρρευσε χθες, μεγάλες πέτρες προκάλεσαν μετακίνηση του εδάφους, οδηγώντας σε ανησυχίες για νέα κατάρρευση δρόμου ή κατολίσθηση.

Έτσι, για την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου, η κυκλοφορία για αυτοκίνητα είναι κλειστή στη λωρίδα Kathu προς Patong από χθες τα μεσάνυχτα και μετά.

Εν τω μεταξύ, οι μοτοσικλέτες εξακολουθούν να επιτρέπεται να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν από τον λόφο Patong (Και οι δύο λωρίδες), αλλά τα αυτοκίνητα επιτρέπονται πλέον μόνο στη λωρίδα Patong προς Kathu.

Δεν ήταν σαφές για πόσο καιρό θα ήταν αποτελεσματικός αυτός ο νέος περιορισμός.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.