Γερμανός και Ταϊλανδέζα που υπερβαίνουν τη διαμονή τους συνελήφθησαν με όπλο, σφαίρες, εξαρτήματα όπλου, πυρίτιδα και ναρκωτικά στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Γερμανός που υπερέβαινε τη διαμονή του και μια Ταϊλανδή συνελήφθησαν με όπλο, σφαίρες, μέρη όπλων, πυρίτιδα και ναρκωτικά σε ένα σπίτι στην Πατόνγκ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee, δήλωσε στο Phuket Express ότι η κυρία Rat, 44, από το Ubon Ratchathani και ο κ. Mateas, 39, Γερμανός υπήκοος συνελήφθησαν σε ένα σπίτι στο Soi Khwan Yang στην Patong χθες (11 Νοεμβρίου).

Τα επώνυμά τους δεν δόθηκαν στον Τύπο.

Από αυτούς κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 16 σφαίρες, μέρη όπλων, 12.3 γραμμάρια πυροβόλου όπλου και 0.80 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ.

Ο συνταγματάρχης Sujin είπε στο Phuket Express ότι η σύλληψη έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας ότι ο Γερμανός έστειλε μια φωτογραφία ενός όπλου μέσω μιας εφαρμογής LINE για να απειλήσει κάποιον. Αυτό το άγνωστο άτομο στη συνέχεια ανέφερε την απειλή στην αστυνομία.

Ο κ. Ματέας είπε στους αστυνομικούς ότι ζει μαζί με τη «σύζυγό» του εδώ και δέκα χρόνια αλλά δεν έκανε νόμιμο γάμο. Αγόρασε το όπλο από τον Ταϊλανδό φίλο του ονόματι Μπόι για 20,000 μπατ πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αλλά ο Μπόι πέθανε από τότε. Αγόρασε ναρκωτικά από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε και δεν ήξερε πώς να επικοινωνήσει, κάτι που κίνησε την υποψία της αστυνομίας.

Ο κ. Ματέας και η κυρία Ρατ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικά και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

Ο κ. Ματέας αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για παράταση διαμονής, αν και η αστυνομία δεν είπε στον Τύπο πόσο καιρό ήταν η παράτασή του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.