Οι Ρώσοι τουρίστες κορυφαίοι στα charts του Πουκέτ για τους περισσότερους επισκέπτες μέχρι στιγμής τον Νοέμβριο, υπερδιπλάσιοι από την πλησιέστερη χώρα

Πουκέτ -

Οι Ρώσοι τουρίστες έχουν φτάσει στην κορυφή των επισκεπτών του Πουκέτ τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Το Phuket Immigration στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ανέφερε τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία αφίξεων από την 1η Νοεμβρίουst στο Νοέμβριο 10th, 2022. Ο συνολικός αριθμός των διεθνών τουριστών είναι 75,247. Από αυτούς οι Ρώσοι υπήκοοι προηγούνται με 18,370 επισκέπτες μέχρι στιγμής.

Κατά σειρά, οι υπόλοιπες κορυφαίες χώρες αφίξεων:

Ινδοί – 8,939

Αυστραλοί – 5,275

Βρετανοί – 4,511

Γερμανικά - 4,152

Σύμφωνα με κορυφαίους τουριστικούς αξιωματούχους του Πουκέτ, η ρωσική αγορά ανέκαμψε έντονα πρόσφατα και αναμένεται να είναι η νούμερο ένα αγορά για το Πουκέτ για το τέταρτο τρίμηνο, που ονομάζεται επίσης υψηλή περίοδος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.