Συνιστάται στους χρήστες του δρόμου να αποφεύγουν την οδό Patong Hill κατά τις ώρες αιχμής

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Συνιστάται στους χρήστες του δρόμου να αποφεύγουν τη χρήση του Patong Hill Road κατά τις ώρες αιχμής.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill και στις δύο λωρίδες.

Ο αξιωματούχος του δήμου Kathu είπε στο Phuket Express ότι οι χρήστες του δρόμου συμβουλεύονται να αποφεύγουν την οδό Patong Hill και στις δύο λωρίδες κατά τις ώρες αιχμής από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.