ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται να περνούν στον κατεστραμμένο λόφο Patong και στις δύο λωρίδες

Πατόνγκ –

Τα αυτοκίνητα θα επιτρέπεται να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill και στις δύο λωρίδες.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill από το Kathu στο Patong και από το Patong στο Kathu.

Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill, αλλά μόνο στη λωρίδα Patong προς Kathu.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμος Patong είπε στο Phuket Express σήμερα το πρωί (10 Νοεμβρίουth) ότι ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew διέταξε να επιτραπεί σε sedan, φορτηγά και μίνι βαν (μικρά οχήματα) να χρησιμοποιούν τον κατεστραμμένο λόφο Patong και στις δύο λωρίδες από Kathu προς Patong έως τις 4:00 μ.μ. και μετά σήμερα (10 Νοεμβρίουth).

Ο δρόμος του λόφου είχε κλείσει για εβδομάδες μετά από κατολίσθηση μετά από μεγάλες καταιγίδες που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στον δρόμο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.