Πολλοί συμμετέχουν στα φεστιβάλ Loy Krathong σε όλο το Πουκέτ χθες το βράδυ – PHOTO TOUR

Πουκέτ -

Τοπικές οργανώσεις του Πουκέτ πραγματοποίησαν το φεστιβάλ Loy Krathong χθες το βράδυ με πολλούς ανθρώπους να συμμετέχουν στα φεστιβάλ.

Πάμε στις φωτογραφίες!

Χθες το βράδυ (8 Νοεμβρίου) σηματοδοτήθηκε το Φεστιβάλ Loy Krathong στην Ταϊλάνδη, όπου οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να επιπλέουν λουλούδια και μπανάνα αφήνοντας καλάθια σε όλη τη χώρα.

Στο Πανεπιστήμιο Rajabhat Phuket στη Rassada
Στο Πανεπιστήμιο Rajabhat Phuket στη Rassada
Στη δεξαμενή Bang Ma Ruan στο Sri Soonthon
Στη δεξαμενή Bang Ma Ruan στο Sri Soonthon
Στη δεξαμενή Bang Ma Ruan στο Sri Soonthon
Στη λίμνη Nai Harn στο Rawai
Στη λίμνη Nai Harn στο Rawai
Στην παραλία Patong

Στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ
Στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ σήμερα το πρωί

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.