Το Phuket Marine Office διασφαλίζει την ασφάλεια στο Loy Krathong

Πουκέτ -

Το γραφείο Phuket Marine προετοιμάζεται για ασφάλεια στο Loy Krathong απόψε (8 Νοεμβρίουth).

Ο Επικεφαλής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι έχουν δημιουργηθεί κέντρα ασφαλείας σε προβλήτες, λιμάνια και χώρους για το Loy Krathong σε όλο το νησί. Οι αξιωματούχοι θα περιπολούν στην περιοχή για να διασφαλίσουν την ασφάλεια.

Οι καπετάνιοι, οι ιδιοκτήτες σκαφών και οι χειριστές σκαφών ενημερώνονται να ακολουθούν όλες τις μετρήσεις θαλάσσιας ασφάλειας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Loy Krathong. Θα συνεχίσουν να παρακολουθούν για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει πλωτό Krathong που θα πλησιάζει πιο κοντά στα σκάφη, καθώς θα υπάρχουν μερικά κεριά και αναμμένα μπαστούνια.

Τα πλωτά φανάρια, τα πυροτεχνήματα και τα πυροτεχνήματα απαγορεύονται στις προβλήτες. Για την τηλεφωνική γραμμή του Phuket Marine Office καλέστε το 193 και την τηλεφωνική γραμμή για ναυτικά ατυχήματα καλέστε το 1199 για 24 ώρες.

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί το Φεστιβάλ Loy Krathong στην Ταϊλάνδη, όπου ο κόσμος θα συγκεντρωθεί το βράδυ για να επιπλεύσει καλάθια με λουλούδια και μπανάνα σε όλη τη χώρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.