Συνελήφθη άνδρας με 10,504 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη με 10,504 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο Πουκέτ.

Ο καπετάνιος Amphon Samorthai από την Αστυνομία Συνοριακής Περιπολίας είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβαν έναν άνδρα που αναγνωρίζεται μόνο ως ο κύριος Ban, 40 ετών, στην είσοδο του Soi Bang She Lao στην οδό Thep Kasattri στην υποπεριοχή Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket αυτή την εβδομάδα. .

Του κατασχέθηκαν 10,504 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.