Happy Loy Krathong από τα μέσα TPN, πού να πάτε στην Πατάγια και το Πουκέτ

Ταϊλάνδη -

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί το Φεστιβάλ Loy Krathong στην Ταϊλάνδη, όπου ο κόσμος θα συγκεντρωθεί το βράδυ για να επιπλεύσει καλάθια με λουλούδια και μπανάνα σε όλη τη χώρα.

Το Loy Krathong πέφτει τη νύχτα της πανσελήνου του δωδέκατου σεληνιακού μήνα (συνήθως στα μέσα Νοεμβρίου).

Οι άνθρωποι θα συγκεντρωθούν σε πλωτές οδούς για να επιπλέουν το Krathong τους με το φως των κεριών για να διώξουν κάθε αρνητικότητα και κακοτυχία στο Krathong τους καθώς και να ζητήσουν συγγνώμη από τη Θεά του Νερού για τη διαρροή απορριμμάτων κατά τη διάρκεια του έτους.

Οι άνθρωποι καλούνται να φτιάχνουν τα Krathong τους από φυσικά υλικά ή τρόφιμα που μπορούν να φάνε τα ψάρια. Για όσους έρχονται σε ομάδες για να επιπλέουν το Krathong τους, ενθαρρύνονται να μοιραστούν ένα Krathong προκειμένου να μειωθούν τα απόβλητα.

Η αστυνομία και οι αστυνομικοί θα διασφαλίσουν την ασφάλεια στις εκδηλώσεις του Loy Krathong. Σχεδόν κάθε οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης παρέχει χώρους για να επιπλεύσει Krathongs, ενώ ορισμένοι διοργανώνουν φεστιβάλ Loy Krathong.

Μέρη για να πάτε για το φεστιβάλ Loy Krathong στην Πατάγια:

Παραλίες Pattaya, ειδικά η παραλία Pattaya κοντά στο Central Mall για συναυλίες και πολιτιστικές παραστάσεις.

Το Ngan Wat (τοπικό γεγονός που συνήθως πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Ημέρας Loy Krathong) λαμβάνει χώρα στον ναό Sutthawat/Suttawas στην υποπεριφέρεια Nongprue του Banglamung, Chonburi, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2022.

Το Pattaya Terminal 21 σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μια εντελώς νέα εμπειρία του φεστιβάλ Loy Krathong στους χώρους του σήμερα, 8 Νοεμβρίου.

Ο Θρύλος Σιάμ πραγματοποιεί το φεστιβάλ Loy Krathong μέχρι τις 12 Νοεμβρίουth.

Μέρος για να πάτε για το φεστιβάλ Loy Krathong στο Πουκέτ:

Το φεστιβάλ Loy Krathong και η εκδήλωση OTOP στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ είναι σε εξέλιξη.

Στο Rawai στη λίμνη Nai Harn

Στο Karon στη λίμνη Nong Harn

Στο Chalong στην παραλία Palai

Στο Sri Soonthorn στη δεξαμενή Bang Ma Ruan

Στο Wichit στο κανάλι Mudong

Στην Καμάλα στην παραλία Καμάλα

Στο Patong στην παραλία Patong

Στη Rassada στο Πανεπιστήμιο Rajabhat Phuket

Στο Paklok στην παραλία Thala

Στο Kathu στο δημόσιο πάρκο Kathu

Θα υπάρξει επίσης μια καταπληκτική έκλειψη Σελήνης, γνωστή και ως ματωμένο φεγγάρι, απόψε. Μην το χάσετε!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.