Οδηγός τραυματίας μετά από ανατροπή εκσκαφέας στην Καμάλα

Kathu -

Ένας οδηγός τραυματίστηκε και κόλλησε μετά την ανατροπή του εκσκαφέα του στην Καμάλα.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι πρώτες βοήθειες το μεσημέρι σήμερα (8 Νοεμβρίουth) στο Soi Bang Wan, υποπεριοχή Kamala στο Kathu.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν την αναποδογυρισμένη τσάπα. Ο οδηγός είχε κολλήσει μέσα. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να απεγκλωβιστεί ο άνδρας οδηγός. Είχε σπάσει το πόδι του και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο οδηγός που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Poptam Senkhao, 47, είπε στο Phuket Express ότι έβγαζε κορμούς από έναν λόφο πριν ανατραπεί η εκσκαφέα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.