ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εργασίες στον λόφο Patong αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα

Πατόνγκ –

Τα οδικά έργα του λόφου Πατόνγκ αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος εάν δεν υπάρξει άλλη βροχή.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill από το Kathu στο Patong και από το Patong στο Kathu.

Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill, αλλά μόνο στη λωρίδα Patong προς Kathu.

Τώρα για την ενημέρωση:

Χθες (5 Νοεμβρίουth) ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu Siwat Rawangkun επιθεώρησε τις οδικές εργασίες στην περιοχή στον λόφο Patong που προκάλεσε ζημιές από κατολίσθηση.

Ο κ. Siwat είπε στο Phuket Express, «Το χώμα από την περιοχή της κατολίσθησης απομακρύνεται ενώ νέοι βράχοι και χώμα τοποθετούνται και πιέζονται στην περιοχή για να αυξηθεί η αντοχή. Εάν δεν υπάρξει άλλη βροχή για να εμποδίσει τα οδικά έργα, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος».

Εάν ισχύει το χρονοδιάγραμμα, αυτή θα είναι περίπου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και η πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου για την Πατόνγκ και το Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.