Η ρωσική αγορά ανακάμπτει έντονα στο Πουκέτ, λένε οι τουριστικοί αξιωματούχοι, που αναμένεται να είναι το νούμερο ένα για το τέταρτο τρίμηνο

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

Σύμφωνα με κορυφαίους τουριστικούς αξιωματούχους του Πουκέτ, η ρωσική αγορά ανέκαμψε έντονα πρόσφατα και αναμένεται να είναι η νούμερο ένα αγορά για το Πουκέτ για το τέταρτο τρίμηνο, που ονομάζεται επίσης υψηλή περίοδος.

Ο κ. Rangsiman Kingkaew, Εκτελεστικός Διευθυντής του Phuket Tourism Business Association, μίλησε με το Phuket Express και είχε να πει τα εξής:

«Πριν από τον COVID-19, η ρωσική αγορά ήταν δεύτερη για το Πουκέτ, πίσω μόνο από την κινεζική αγορά. Η Κίνα εξακολουθεί να διατηρεί μια πολιτική Covid-Zero που έχει μειώσει τον τουρισμό από την Κίνα σχεδόν στο μηδέν. Δεν δείχνουν σημάδια χαλάρωσης αυτής της πολιτικής στο εγγύς μέλλον».

«Η Ρωσία είχε το μερίδιό της σε ζητήματα που αποτρέπουν τον τουρισμό, ειδικά με τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία, ωστόσο η Ταϊλάνδη έχει διατηρήσει μια ουδέτερη στάση σε αυτή τη σύγκρουση και ως αποτέλεσμα εξακολουθεί να επιτρέπει τις πτήσεις από τη Ρωσία και τους Ρώσους τουρίστες. Τρεις μεγάλες ρωσικές αεροπορικές εταιρείες πετούν απευθείας στο Πουκέτ. Έχουμε δει σημαντική αύξηση στους Ρώσους τουρίστες, ιδιαίτερα στους νεότερους Ρώσους».

«Με βάση τις τρέχουσες αφίξεις και μοντέλα, προβλέπουμε ότι περίπου 50,000 Ρώσοι τουρίστες θα έρθουν στο Πουκέτ τον Νοέμβριο. Πριν από τον Covid ήταν περίπου 100,000 μηνιαίως, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση δεν είναι η ίδια. Ακόμα κι έτσι, αυτό θα τους οδηγήσει μπροστά από αγορές όπως οι Ινδοί και οι Μαλαισιανοί, εάν συνεχιστεί η τάση, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να είναι η μεγαλύτερη αγορά για το Πουκέτ για το τέταρτο τρίμηνο». κατέληξε ο Ράνγκσιμαν.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/