Οι ηγέτες του τουρισμού στο Πουκέτ θέλουν φθηνότερες πτήσεις εσωτερικού για να βοηθήσουν τον τουρισμό

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

Οι ηγέτες του τουρισμού στο Πουκέτ έχουν μιλήσει με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας για να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις για αυτό που λένε ότι είναι ακριβές πτήσεις εσωτερικού.

Σύμφωνα με τον κ. Poomkit Raktae Ngam, Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Phuket Tourism Business Association, οι ηγέτες του τουρισμού είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την ανάκαμψη του διεθνούς τουρισμού και των ξένων τουριστών, ειδικά από τη Ρωσία, την Ινδία, τη Μαλαισία, την Αυστραλία και άλλες κοντινές κομητείες.

Το Phuket Express έγραψε νωρίτερα σήμερα για προβλέψεις σχετικά με την ραγδαία αύξηση του ρωσικού τουρισμού αλλά το κύριο μέλημα του Poomkit είναι ο εσωτερικός τουρισμός, όχι ο διεθνής.

Σύμφωνα με το Poomkit, τα ξενοδοχεία κοντά στις παραλίες είχαν πολύ έντονη πληρότητα, ενώ τα ξενοδοχεία πιο μακριά ήταν σταθερά, αλλά έχουν περιθώρια βελτίωσης. Ένα εμπόδιο είναι ότι οι εσωτερικές πτήσεις στην Ταϊλάνδη παραμένουν ακριβές από την οπτική των ηγετών των τουριστικών επιχειρήσεων και ότι εάν συναφθούν συμφωνίες για προσφορές ή προσφορές για μείωση της τιμής, περισσότεροι εγχώριοι τουρίστες θα επισκέπτονταν.

Η Poomkit και άλλοι επιχειρηματίες του τουρισμού συναντήθηκαν με αρμόδιους ηγέτες αεροπορικών εταιρειών και της Ταϊλάνδης για να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις στο ζήτημα, αν και ο Poomkit παραδέχεται ότι κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες λόγω των υψηλών τιμών των καυσίμων και ορισμένες αγορές που δεν είναι ακόμη πλήρως ανοιχτές σε πτήσεις ή πιο αργή ανάκαμψη, όπως η Κίνα και η Αμερική.

Ο Poomkit λέει ότι οι αρμόδιοι για τη λήψη αποφάσεων ελπίζουν να έχουν σημειωθεί κάποια πρόοδος πριν από την πλήρη έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/