Συνελήφθη οδηγός μίνι βαν στην Πατόνγκ με χάπια μεθαμφεταμίνης, τουφέκι, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός μίνι βαν συνελήφθη στην Πατόνγκ με χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα τουφέκι, σφαίρες, ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι μέσα στο μίνι βαν του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Ninbodee είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον οδηγό μίνι βαν κ. Chalor Ongnuan, 38 ετών, από το Chalong στην οδό Phra Baramee στην Patong σήμερα το πρωί (6 Νοεμβρίουth).

Μέσα στο μίνι βαν του κατασχέθηκαν εννέα χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα τουφέκι, 10 σφαίρες, ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και κρατώντας όπλο και μαχαίρι δημόσια χωρίς άδεια.

Η σύλληψη έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας από ντόπιους ότι υπήρχε ένα μίνι βαν σταθμευμένο μπροστά σε ξενοδοχείο για αρκετή ώρα και ότι ο οδηγός φαινόταν ύποπτος. Πήγαν στο σημείο πριν ψάξουν μέσα στο μίνι βαν.

Ο Chalor αρνήθηκε να δώσει αμέσως μια δήλωση στον Τύπο ή την αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.