ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος κατηγορείται για φόνο και κλοπή μετά τη δολοφονία αθώου άνδρα κοντά στο εμπορικό κέντρο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και κλοπή αφού είπε ότι μαχαίρωσε το λάθος άτομο κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας άνδρας πέθανε αφού μαχαιρώθηκε μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ.

Ο ύποπτος λέει ότι μαχαίρωσε και σκότωσε το λάθος άτομο κατά λάθος από ένα εμπορικό κέντρο στο Πουκέτ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasoot είπε στο Phuket Express, «Ο ύποπτος, ο κύριος Παν, 35 ετών, γραφίστας, αντιμετωπίζει κατηγορίες για σχεδιασμό και πρόθεση να σκοτώσει και να ληστέψει άλλους. Του αρνήθηκε η εγγύηση από την αστυνομία και επίσης αρνήθηκε την εγγύηση στο δικαστήριο».

Ο κ. Παν είπε ότι ενεπλάκη σε μια διαμάχη με ένα άγνωστο τρίτο μέρος όταν μαχαίρωσε και σκότωσε τον οποίο τώρα πιστεύεται ότι ήταν ένα αθώο άτομο που δεν συμμετείχε στη διαμάχη μπροστά σε ένα δημοφιλές εμπορικό κέντρο του Πουκέτ. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ διερευνά επίσης τη διαμάχη και τι περιλάμβανε, καθώς και ποιος ήταν το επιδιωκόμενο θύμα του Παν.

Ο κύριος Παν ισχυρίστηκε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε το λάθος άτομο, καθώς έμοιαζε με το θύμα που ήθελε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.