Προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις για τις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν

Πουκέτ -

Προειδοποίηση ισχυρής βροχής και πλημμύρας για τις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν ισχύει από σήμερα (4 Νοεμβρίου) έως τις 6 Νοεμβρίουth 2022.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε προειδοποίηση για τον καιρό. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά τις 4 Νοεμβρίουth στο Νοέμβριο 6th ένας βορειοανατολικός μουσώνας καλύπτει το νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης και τη Θάλασσα Ανταμάν.

Θα σημειωθούν βροχές έως ισχυρές βροχές και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες με ισχυρούς ανέμους και κύματα ύψους έως δύο μέτρων στην ανοιχτή θάλασσα.

Όλα τα πλοία πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή. Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις καιρού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.