Δύο Ρώσοι και ένας Ταϊλανδός νεκροί μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων στο Rawai του Πουκέτ

Rawai -

Δύο Ρώσοι υπήκοοι και ένας Ταϊλανδός έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση μεγάλης μοτοσυκλέτας, μηχανής και αυτοκινήτου ταξί στο Rawai.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 3:30 π.μ. νωρίς σήμερα το πρωί (4 Νοεμβρίου) στην οδό Wiset στην υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Chalong αναφέρει ότι τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μεγάλο ποδήλατο, τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο ταξί στο δρόμο. Σε κοντινή απόσταση, το προσωπικό διάσωσης βρήκε τη σορό του 35χρονου Ρώσου μεγαλοαναβάτη. Μια 29χρονη Ρωσίδα, η συνοδηγός που βρέθηκε εκεί κοντά, διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατός της στο νοσοκομείο. (Το Phuket Express αποκρύπτει τα ονόματά τους εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας)

Στο οδόστρωμα βρέθηκε και ένα δεύτερο μικρότερο μηχανάκι με ζημιές. Ένας άγνωστος αλλοδαπός άνδρας αναβάτης και ο άνδρας αλλοδαπός συνεπιβάτης του είχαν υποστεί διάφορα τραύματα. Μια 26χρονη Ταϊλανδή επιβάτης διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος σε τοπικό νοσοκομείο.

Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ταξί βρέθηκε στην άκρη του δρόμου με τον κ. Niphon Sanguannam, τον οδηγό, να περιμένει χωρίς τραυματισμό στο σημείο.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει τα αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες. Δεν ήταν αμέσως σαφές ποια ήταν η σειρά των γεγονότων στη συντριβή.

Εν τω μεταξύ χθες (3 Νοεμβρίου) Ένας Σιγκαπούρης αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό στην Καμάλα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.