Σιγκαπούρης μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό στην Καμάλα

Καμάλα -

Ένας μοτοσικλετιστής από τη Σιγκαπούρη σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό στην Καμάλα.

Οι διασώστες της Kamala ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 11:30 π.μ. σήμερα (3 Νοεμβρίουrd) σε απότομη καμπύλη στην Καμάλα.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μηχανάκι κολλημένο μπροστά στο φορτηγό.

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Σιγκαπούρης, ηλικίας περίπου 30 ετών, διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο. Η συνοδηγός του είχε επίσης τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Το όνομά του αποκαλύφθηκε εν αναμονή της ειδοποίησης στην οικογένεια και την πρεσβεία του.

Μάρτυρες είπαν ότι ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και βγήκε στην αντίθετη λωρίδα προτού προσκρούσει στο φορτηγό. Ωστόσο, η αστυνομία της Καμάλα ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να καθορίσει την ευθύνη για πιθανά νομικά μέτρα κατά του οδηγού του φορτηγού, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε.

Ενημέρωση:

Το Phuket Express επικοινώνησε από έναν ανώνυμο μάρτυρα που είχε να πει:

I θέλουν να γίνει γνωστό ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες που είδαν άμεσα το ατύχημα μόνο ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του φορτηγού. Ο σύζυγός μου και εγώ στο ταξί μας από την Ayara Kamala (όπου έμενε και το ζευγάρι) φτάσαμε μέσα σε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα και βοήθησε την τραυματισμένη γυναίκα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.