Οι αξιωματικοί συνεχίζουν να κατεδαφίζουν δομές καταπάτησης στην παραλία Lay Phang

Thalang -

Οι αξιωματικοί συνέχισαν να κατεδαφίζουν δομές καταπάτησης στην παραλία Lay Phang στο Thalang.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Κατασκευές που φέρεται να έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους αξίας 50 δισεκατομμυρίων μπατ στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay, Thalang, κατεδαφίστηκαν τελικά.

Στην περιοχή βρέθηκαν πέντε πινακίδες που έγραφαν: «Αυτή η περιοχή αμφισβητείται και βρίσκεται σε δικαστική διαδικασία μεταξύ ιδιωτικών τομέων και κυβέρνησης. Οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται να κάνουν τίποτα σε αυτόν τον τομέα χωρίς άδεια. Οποιαδήποτε παράβαση σε αυτό, θα ληφθούν νομικά μέτρα. Οι καταγγελίες θα υποβληθούν στα κρατικά γραφεία».

Χθες (2 Νοεμβρίουnd) μια ομάδα αξιωματούχων με επικεφαλής τον Αρχηγό της Περιφέρειας Thalang, Bancha Tanooin, επιθεώρησε την περιοχή ανησυχίας στο Cherng Talay.

Ο κ. Bancha είπε στο Phuket Express ότι διαπίστωσαν ότι η περιοχή εξακολουθεί να καταπατείται από τρία εστιατόρια με κρεβάτια και ομπρέλες στην παραλία. Παρόντες ήταν και δύο ιδιοκτήτες εστιατορίου και οι δύο συνελήφθησαν. Τα ονόματα των συλληφθέντων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Το ζευγάρι των ιδιοκτητών εστιατορίων οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παραβίαση του Κώδικα Γης και του νόμου περί δασών και πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια. Αυτές οι κατασκευές καταπάτησης θα κατεδαφιστούν σύντομα, πρόσθεσε η αστυνομία του Cherng Talay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.