Το φεστιβάλ Loy Krathong στο Saphan Hin του Πουκέτ βρίσκεται σε εξέλιξη

Πουκέτ -

Το φεστιβάλ Loy Krathong και η εκδήλωση OTOP στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ είναι σε εξέλιξη.

Το φεστιβάλ εγκαινιάστηκε επίσημα χθες το βράδυ (2 Νοεμβρίουnd) και είχε επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan και την Πρόεδρο των OTOP Traders Surat Thani από το Τμήμα Κοινοτικής Ανάπτυξης κα Pattree Kongkaew.

Η κ. Pattree είπε στο Phuket Express, «Συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε το έργο OTOP (One Tambol One Product). Στόχος μας είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας. Η εκδήλωση OTOP είναι στο Loy Krathong Festival στο Saphan Hin φέτος από τις 30 Οκτωβρίουth στο Νοέμβριο 8th. Πολλοί OTOP από όλη την Ταϊλάνδη παρουσιάζονται στο φεστιβάλ με συναυλίες και εξαιρετικό φαγητό επίσης.»

https://tpnnational.com/2022/11/02/lunar-eclipse-will-occur-on-loy-krathong-night-in-thailand/

Το Loy Krathong πέφτει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, επίσης έκλειψη Σελήνης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.