Περιοχή 8 Η αστυνομία ενεργοποιεί την επιβολή σε χώρους διασκέδασης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η αστυνομία της Περιφέρειας 8 έχει διασφαλίσει ότι οι αστυνομικοί είναι σοβαροί όσον αφορά την επιβολή του νόμου για τους χώρους διασκέδασης στο Πουκέτ.

Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ χθες το βράδυ (2 Νοεμβρίουnd).

Ο Αναπληρωτής Διοικητής της Αστυνομίας της Περιφέρειας 8, Υποστράτηγος Saksira Pueakam είπε στο Phuket Express, «Συνεχίσαμε να καταπολεμούμε τα εγκλήματα ειδικά σε χώρους διασκέδασης. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν ανήλικοι που εισέρχονται στους χώρους. Ο χειριστής πρέπει να ελέγξει τους πελάτες του για όπλα και ναρκωτικά».

«Αν κάποιος δει κάτι παράνομο, παρακαλούμε να το αναφέρει στους αξιωματικούς της περιοχής για περαιτέρω έρευνα». πρόσθεσε η Saksira.

Δείτε επίσης:

Μπαρ και εστιατόρια σε μια νυχτερινή αγορά στο Samkong, στην υποπεριφέρεια Rassada δέχθηκαν επιδρομές για παράνομη πώληση αλκοόλ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.