Μια άλλη τοπική διαδρομή από το Kathu προς την Patong θα είναι έτοιμη για χρήση σε δύο εβδομάδες

Πατόνγκ –

Μια άλλη τοπική διαδρομή από το Kathu προς την Patong θα είναι έτοιμη για χρήση εντός δύο εβδομάδων με την υποστήριξη δωρεών από ιδιωτικούς τομείς.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill.

Το οδικό έργο κατασκευάζεται από το Ίδρυμα Ανάπτυξης Patong. Η περιοχή της διαδρομής είναι δωρεά του Preecahwut Keesin, του ιδρυτή του ιδρύματος και άλλων ιδιωτικών τομέων. Πολλοί ιδιωτικοί τομείς πρόσφεραν μετρητά για τις οδικές εργασίες.

Ο κ. Preechawut Keesin είπε στο Phuket Express, «Η διαδρομή είναι από το Ναό των Τίγρης στο λόφο Patong μέχρι το Gokart Speedway στο Kathu που είναι περίπου 2.5 χιλιόμετρα. Αυτός ο δρόμος θα επιτρέπει στους χρήστες μοτοσικλετών και αυτοκινήτων, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για χρήση σε δύο εβδομάδες. Δεν μπορούμε να χάσουμε αυτή την υψηλή σεζόν. Αυτό είναι για να ανακάμψει η οικονομία της Πατόνγκ».

Εν τω μεταξύ, μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Μια άλλη τοπική διαδρομή από το Kathu προς τον λόφο Patong πρόκειται να ανακαινιστεί για τους χρήστες μοτοσυκλετών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.