ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότερες λεπτομέρειες προκύπτουν για τον Νορβηγό που έκλεψε ταξί από το αεροδρόμιο Krabi και οδήγησε ο ίδιος στο Trang

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Ένας Νορβηγός κατηγορήθηκε για κλοπή αφού έκλεψε ένα αυτοκίνητο ταξί από το αεροδρόμιο Κράμπι προτού συλληφθεί στο Τρανγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Νορβηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Huay Yod στο παρελθόν και οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Nuea Khlong τη Δευτέρα (31 Οκτωβρίου).

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Klong Tom, συνταγματάρχης Taweesak Suwapitchapoom, είπε στο Phuket Express σήμερα (2 Νοεμβρίου), «Ο Νορβηγός είναι 50 ετών. Είναι μηχανικός σε μια εταιρεία πετρελαίου στο εξωτερικό. Αποκρύπτουμε το όνομά του αυτή τη στιγμή ως μέρος της νομικής διαδικασίας και ενώ εργαζόμαστε με τους συγγενείς του».

«Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου μας είπαν ότι πριν κλέψει ένα ταξί, ο Νορβηγός ήθελε να πάει στην Μπανγκόκ αλλά δεν είχε αεροπορικό εισιτήριο. Όταν έκλεισε το γκισέ εισιτηρίων, ο Νορβηγός, ο οποίος είναι πολύ επιβλητικός σωματικά, έκλεισε το μπροστινό μέρος του γκισέ και δεν άφησε δύο υπαλλήλους να βγουν από μέσα, απαιτώντας να τον πάνε στην Μπανγκόκ», εξήγησε ο συνταγματάρχης Taweesak.

«Οι φρουροί ασφαλείας στο αεροδρόμιο μίλησαν τελικά με τον ύποπτο προτού μετακομίσει και άφησαν αυτούς τους δύο υπαλλήλους να βγουν από τον θάλαμο εισιτηρίων. Μετά από αυτό, έκλεψε το αυτοκίνητο ταξί αφού τσακώθηκε με τον οδηγό ταξί για τον προορισμό του, στον οποίο ο οδηγός αρνήθηκε να τον πάει μέχρι τώρα», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Taweesak.

«Σε αυτό το στάδιο ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή. Οι συγγενείς του επιβεβαίωσαν ότι θα πληρώσουν για ζημιές στο όχημα του οδηγού ταξί», σημείωσε ο συνταγματάρχης Taweesak.

Ο ίδιος ο Νορβηγός δεν έδωσε δήλωση και αρχικά χαρακτηρίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου Trang ως μη συνεργάσιμος και αρνούμενος να δώσει συνέντευξη ή να συζητήσει τις ενέργειές του. Ήταν σε αυτό το σημείο η επιβολή του νόμου εμπλέκονται συγγενείς του υπόπτου που ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν με τις αρχές επιβολής του νόμου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.