Οι υπάλληλοι επιθεωρούν χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ το Χάλοουιν

Πατόνγκ –

Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν χώρους ψυχαγωγίας στην οδό Bangla στην Πατόνγκ για να διασφαλίσουν την ασφάλεια το Halloween χθες το βράδυ (31 Οκτωβρίουst).

Μια ομάδα αξιωματούχων από το Περιφερειακό Γραφείο Kathu και την αστυνομία της Patong επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των τουριστών.

Ο κ. Pipop Sudkhao, ο διοικητικός διευθυντής του Kathu είπε στο Phuket Express, «Οι χειριστές ψυχαγωγίας και το προσωπικό ενημερώνονται να ελέγχουν τους πελάτες τους προτού τους αφήσουν να εισέλθουν σε χώρους και να επικεντρωθούν στο να μην έχουν όπλα και παράνομα ναρκωτικά. Εάν είδαν τυχόν ύποπτα αντικείμενα, θα πρέπει να ενημερώσουν τους αξιωματικούς καθώς και να ελέγξουν τους κανόνες πυρασφάλειας, όπως να βεβαιωθούν ότι οι έξοδοι πυρκαγιάς δεν είναι αποκλεισμένες και ξεκλείδωτες».

Δεν διαπιστώθηκαν σημαντικές παραβιάσεις.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.