Άντρας έκλεψε το αυτοκίνητο της πρώην κοπέλας του στο Wichit, λέει ότι ήταν ένα πρακτικό αστείο

Wichit -

Ένας άνδρας που έκλεψε το αυτοκίνητο της πρώην κοπέλας του στο Wichit ισχυρίστηκε ότι έπαιζε απλώς ένα πρακτικό αστείο. Ωστόσο, οι αρχές επιβολής του νόμου δεν το βρήκαν αστείο και έχουν κατηγορήσει τον άνδρα για κλοπή στο νπρέπει.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε την Κυριακή (30 Οκτωβρίουth) το πρωί ότι έχει κλαπεί σεντάν. Έφτασαν στο σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών στο Wichit για να βρουν την κυρία Sopawan που είναι η ιδιοκτήτρια του σεντάν.

Είπε ότι πάρκαρε το σεντάν κοντά στο σπίτι της πριν μάθει το πρωί ότι το σεντάν εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία έλεγξε πλάνα CCTV κοντά και βρήκε τον ύποπτο κ. Somsak, 54 ετών, στις 5.24 μ.μ. Συνελήφθη στην οδό Sakdidet στο Wichit.

Είπε ότι είναι ο πρώην φίλος της κυρίας Sopawan και έχει ένα εφεδρικό κλειδί αυτοκινήτου. Σκόπευε να της πάρει το sedan μόνο και μόνο για να την πειράξει και να παίξει ένα πρακτικό αστείο.

Ωστόσο, η αστυνομία του Wichit δεν είχε καμία διάθεση για γέλια. Ο Somsak οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.