Το νησί Lanta στο Krabi ανοίγει ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος

Νησί Λάντα, Κράμπι-

Το νησί Lanta στο Krabi άνοιξε ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Αρκετά νησιά στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta πρόκειται να κλείσουν προσωρινά για τον τουρισμό για ποικίλες χρονικές περιόδους, ώστε να επιτραπεί η ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Εθνικό Πάρκο Mo-Ko Lanta εξέδωσε ανακοίνωση για την επαναλειτουργία όλων των τόπων φυσικού τουρισμού στην περιοχή του εθνικού πάρκου για τουρισμό από τις 15 Οκτωβρίου.th προς τα εμπρός.

Το ετήσιο κλείσιμο είναι για τη διαχείριση του τουρισμού ακολουθώντας το κλίμα αυτή την εποχή καθώς και είναι καιρός η φύση και το περιβάλλον να αποκατασταθούν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.