Νορβηγός συνελήφθη στο Τρανγκ αφού έκλεψε ταξί από το αεροδρόμιο του Κράμπι

Σανόκ

Krabi, Ταϊλάνδη -

Ένας Νορβηγός συνελήφθη στο Τρανγκ αφού έκλεψε αυτοκίνητο ταξί από το αεροδρόμιο Κράμπι.

Η αστυνομία Huay Yod στο Trang ειδοποιήθηκε από την αστυνομία Nuea Khlong στο Krabi για να μπλοκάρει το αυτοκίνητο ταξί που έκλεψε ένας αλλοδαπός άνδρας που κατευθυνόταν στο Trang χθες (31 Οκτωβρίου).

Η αστυνομία Huay Yod βρήκε το αυτοκίνητο ταξί σε ένα τοπικό παντοπωλείο στην οδό Phet Kasem (Wang Wiset – Hauy Yod) στην υποπεριφέρεια Khao Koab, στην περιοχή Huay Yod.

Ο Νορβηγός αγόραζε ποτά στο παντοπωλείο. Η αστυνομία εμφανίστηκε πριν τρέξει τρέχοντας σε μια τουαλέτα μέσα στο παντοπωλείο. Ο άνδρας αργότερα συμφώνησε να βγει μετά από διαπραγματεύσεις με αξιωματικούς επιβολής του νόμου. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Huay Yod πριν οδηγηθεί πίσω στο αστυνομικό τμήμα Nuea Khlong. Το αυτοκίνητο ταξί υπέστη επίσης ζημιές από ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο Νορβηγός.

Η τουριστική αστυνομία του Τρανγκ είπε στο Phuket Express ότι ο άνδρας είναι Νορβηγός, αλλά δεν έδωσε το όνομα ή την ηλικία του. Η τουριστική αστυνομία του Τρανγκ δήλωσε ότι ο ύποπτος δεν ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς και δεν θα εξηγούσε γιατί έκλεψε το ταξί.

Ο ιδιοκτήτης ταξί κ. Suthep, 53 ετών είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Ο αλλοδαπός ήθελε να πάει σε ένα σταθμό λεωφορείων. Αρνήθηκα καθώς είχα ήδη ένα άλλο ραντεβού με πελάτη. Ενώ ήμουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο αλλοδαπός πήδηξε στη θέση του οδηγού και οδήγησε το αυτοκίνητο ταξί μου μακριά. Προσπάθησα να τον σταματήσω αλλά δεν τα κατάφερα».

Ο Νορβηγός αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες, όπως αντίσταση στη σύλληψη, φυγή από τη σύλληψη και μεγάλη κλοπή αυτοκινήτου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.