ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε πλαστικό κύπελλο στη νεκρή φάλαινα του Bryde στο Rawai του Πουκέτ

Rawai, Πουκέτ –

Ένα πλαστικό ποτήρι βρέθηκε μέσα στη νεκρή φάλαινα Bryde στο Rawai του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια τεράστια, σπάνια φάλαινα του Μπράιντ βρέθηκε νεκρή στο νησί Ράτσα, έξω από την υποπεριοχή Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Γραφείο του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων του Πουκέτ (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι έχει διεξαχθεί αυτοψία με τη φάλαινα του Bryde.

Ένα πλαστικό κύπελλο βρέθηκε μέσα στο έντερό του αλλά το πλαστικό κύπελλο δεν φράζει το έντερό του. Η φάλαινα έχει σοβαρή αποσύνθεση και η αιτία του θανάτου της είναι ακόμα ασαφής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.