Μεγάλη, σπάνια, η φάλαινα του Bryde βρέθηκε νεκρή στα ανοιχτά του Rawai του Πουκέτ

Rawai -

Μια τεράστια, σπάνια φάλαινα του Μπράιντ βρέθηκε νεκρή στο νησί Ράτσα έξω από την υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuketρικτός.

Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από τον κ. Sarit Jadee ότι μια τεράστια φάλαινα βρέθηκε νεκρή σε μια παραλία στο νησί Racha χθες (30 Οκτωβρίου).

Το γραφείο του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων του Πουκέτ (DMCR) κλήθηκε στο σημείο. Η φάλαινα βρέθηκε νεκρή στην παραλία Laem Sai στα νότια του νησιού Racha.

Αναγνωρίστηκε ως μια θηλυκή φάλαινα Bryde μήκους τουλάχιστον 13 μέτρων. Η φάλαινα ήταν νεκρή για τουλάχιστον ένα μήνα. Η φάλαινα ανασύρθηκε πίσω στην ακτή για να βρεθεί η αιτία του θανάτου της, η οποία δεν ήταν σαφής μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.