Συνελήφθη μετά από 13 χρόνια ο τελευταίος ύποπτος που καταζητείται για τη δολοφονία Καναδού επιχειρηματία στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο τελευταίος ύποπτος που καταζητείται για φερόμενη συμμετοχή στη δολοφονία ενός Καναδού στο Πουκέτ συνελήφθη τελικά στην Hua Hin, στην επαρχία Prachuap Khiri Khan, την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, μετά από 13 χρόνια απόδρασης.

Ο Samran Seemek, 39 ετών, καταζητήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ για δολοφονία εκ προθέσεως, όπως αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 5 Μαρτίου 2009.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Καναδός Francis Alex Degioanni, 34 ετών, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του Panorama Condominium στην περιοχή Kathu, πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι του στην υποπεριφέρεια Patong στις 19 Φεβρουαρίου 2009. Η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι ο Degioanni φέρεται να είχε σύγκρουση με επιχειρηματία από τη Σιγκαπούρη στον κλάδο των ακινήτων.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να επικοινώνησε με μια Ταϊλανδή για να προσλάβει ένοπλους. Πέντε στους έξι υπόπτους, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρηματία και των τεσσάρων ενόπλων, συνελήφθησαν το 2009, αφήνοντας μόνο τον Samran που φέρεται να έβρισκε κατάλυμα για τους ένοπλους και να τους οδηγούσε μια μοτοσικλέτα.

Η συνεχιζόμενη έρευνα αποκάλυψε ότι ο τελευταίος ύποπτος ζούσε διακριτικά με έναν παλιό του φίλο στην υποπεριοχή Hin Lek Fai της Hua Hin. Ως εκ τούτου, οι αξιωματούχοι ζήτησαν έγκριση σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Χούα Χιν πριν εισέλθουν στο σπίτι του υπόπτου και προβούν στη σύλληψη.

Αρχικά, ο Samran αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω ανάκριση και νομικές διαδικασίες.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Komchadluek

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.