Κινέζος υπήκοος και σύζυγος της Ταϊλάνδης συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων σε πολυτελές σπίτι στο Πουκέτ

Kathu, Πουκέτ –

Ένας Κινέζος υπήκοος και η Ταϊλανδή σύζυγός του συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων στην κατοικία τους μετά από έρευνα της αστυνομίας την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Η επίσημη έρευνα διενεργήθηκε μετά από έρευνα του Κινέζου υπηκόου, το όνομα του οποίου αποκρύπτεται από τις αρχές, ο οποίος φέρεται να επιδείκνυε τα όπλα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν συνολικά 18 πυροβόλα όπλα στο πολυτελές σπίτι του ζευγαριού. Τα περισσότερα από αυτά ήταν όπλα BB, αλλά μερικά τροποποιήθηκαν για να μπορούν να εφαρμοστούν με πραγματικά πυρομαχικά, σύμφωνα με τις αρχές.

Η 29χρονη Ταϊλανδή σύζυγός του, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε μόνο ως Sapaworn, είπε στην αστυνομία ότι ορισμένα από τα όπλα ήταν καταχωρισμένα με το όνομά της και μερικά δεν ήταν καταχωρημένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι όλα τα πυροβόλα όπλα ήταν αληθινά και δεν τους είχε δοθεί ποτέ άδεια να κατέχουν ή να χρησιμοποιήσουν τα πυροβόλα όπλα.

Και οι δύο οδηγήθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και αρχικά κατηγορήθηκαν για κατοχή πυροβόλων όπλων χωρίς άδεια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.