ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι μόνιμες επισκευές του δρόμου Patong θα ολοκληρωθούν σε 45 ημέρες, λένε οι υπεύθυνοι

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Οι μόνιμες εργασίες επισκευής του δρόμου Patong Hill θα διαρκέσουν 45 ημέρες προτού επιτραπεί η διέλευση των αυτοκινήτων.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill.

Μια συσκευή ασφαλείας εδάφους με προειδοποιητικά σήματα έχει εγκατασταθεί στον κατεστραμμένο λόφο Patong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμαρχος Kathu κ. Chaianan Sutthikun είπε στο Phuket Express, «Οι εργασίες επισκευής θα διαρκέσουν περίπου 45 ημέρες. Αυτό θα είναι μια μόνιμη επισκευή του δρόμου. Ο προϋπολογισμός επισκευής είναι περίπου 20 εκατομμύρια μπατ.»

«Μετά τη διόρθωση του δρόμου, θα επιτρέπεται η διέλευση αυτοκινήτων στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή μπορούν να περάσουν πεζοί και μηχανάκια».

Εν τω μεταξύ, μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Οι αξιωματούχοι του Kathu ερευνούν μια άλλη φυσική διαδρομή από το Kathu προς την Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.