Το κρουαζιερόπλοιο «SPECTRUM OF THE SEA» επιστρέφει στην Πατόνγκ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Το κρουαζιερόπλοιο «SPECTRUM OF THE SEA» επέστρεψε ξανά για δεύτερη φορά με 4,000 τουρίστες να επισκέπτονται την Patong και το Phuket.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και τη διευθύντρια της Αρχής Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT) κα Natasiri Ronnasiri στις 24 Οκτωβρίουth καλωσόρισε τους τουρίστες που έφτασαν στην Πατόνγκ από το κρουαζιερόπλοιο «SPECTRUM OF THE SEA».

Σήμερα (29 Οκτωβρίου)th) το κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε ξανά στην Πατόνγκ. Περίπου 4,000 τουρίστες επισκέφτηκαν αυτή τη φορά το Πατόνγκ και το Πουκέτ για μια μονοήμερη εκδρομή.

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ αναμένει κάθε φορά που επισκέπτεται το κρουαζιερόπλοιο να παράγει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια μπατ. Το Phuket Express σημειώνει πώς προσδιορίστηκε αυτός ο αριθμός δεν είναι ξεκάθαρος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.